Michelinská akce 23. listopadu

 

2*Michelin tým FACIL Restaurantu & tým TRITON Restaurantu

 

MENU

23. listopadu 2019 – zahájení večera v 18:30 hod

 

Champagne Veuve Clicquot Ponsardin, Brut (0,1 l)

Amuse-bouche & francouzské máslo Le Beurre Jean-Yves BORDIER 

 

1. Okurka/gin-tonic-kefír/petrželka/avocado-vanilka/brutnák/seba tare pěna – TRITON tým

 

2. Bůček vepříka Schwäbisch Hallischem Wollschwein/Imperial Kaviár/ústřice Gillardeau/zelený kardamon – FACIL tým

Riesling Hügel “Classic“, Alsace A.O.C., Francie (0,1 l)

 

3. Losos Duart BBQ/čočka/mořská řasa/ryba Bonito – FACIL tým

Côtes de Provence rosé M de Minuty, A.O.C., Francie (0,1 l)

 

4. Fermentovaný srnčí hřbet v Koji rýži/ ponzu/lanýžový gel/višeň/brusinka/ořech/prach ze špeku TRITON tým

Frankovka – pozdní sběr, Bořetice, vinařství Springer, CZ (0,1 l)

 

5. Červená řepa/třešeň/sýr Roquefort/Shiso – FACIL tým

Pálava – výběr z hroznů, vinařství Lechovice, CZ (0,05 l)

 

6. Prso holuba Etouffe/pískavice/grapefruit a tamarillo – FACIL tým

Sauvigny Les Beaune, Domain Edmond Cornu, Bourgogne, Francie (0,1 l)

 

7. Pistáciový Tarte/černorybízová eis/vanilka/čokoláda Opalys – TRITON tým

Royal Oporto 20 Years aged Tawny, Real Companhia Velha  (0,04 l)

 

Káva nebo výběr z čajů Kushmi

MENU 7 chodů vč. aperitivu, sommelier výběru vín, nealkoholických nápojů a kávy/čaje

4 888,- Kč/ 195,- EUR/ osoba

Adria Hotel Prague | Prague | Triton Restaurant 1912

Restaurace Triton 1912

Triton Restaurant je otevřen denně 12.00 – 23.00.
Adria Hotel Prague | Prague | Barokní konferenční sál

Konferenční prostory

Řekněte nám, co potřebujete, a zbytek nechte na nás.

Speciální nabídky

Ukázat všechny nabídky


Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo

​​
 Rekonstruované pokoje v klasickém stylu

​​
100 let tradice

Nekonečně historie pěšky