Titanic menu TRITON
Když se jídlo stane uměním
Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete.
Titanic Gourmet Menu
2. "Ústřice"/ ústřice/ petržel/ kiwi/ zelené jablko/ koriandr
Chardonnay Val St. Pierre, Languedoc, Francie
3. "Siven"/ siven/ okurka/ mušle svatého Jakuba/ slávky/ kaviár ze pstruha/ Gazpacho
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
4. "Consommé Olga"/ telecí consommé/ ananas/ citrónová tráva/ zázvor/ mušle svatého Jakuba/ kreveta
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie
5. "Jehněčí"/ jehněčí/ mátový demi-glace/ petrželové pyré/ hrášek/ špenátový knedlík
Chateauneuf du Pape "La Bernardine", Rhône, Francie
6. "Foie Gras"/Foie Gras/ celer/ Cognac/ vlašské ořechy/ vanilka
Sauternes, La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie
7. "Waldorf Pudding"/ jablko/ rozinky/ vlašské ořechy/ citrón/ zázvor/ vanilka
Sherry
MENU 4 chody = 1 978,- Kč/ 80 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 992,- Kč/ 121 EUR/osoba
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 313,- Kč/ 134 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 648,- Kč/ 188 EUR/osoba
Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo
Rekonstruované pokoje v klasickém stylu
100 let tradice
Nekonečně historie pěšky