L’Atelier TRITON

Když se jídlo stane uměním

Tomáš Kohút

Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete. 

Atelier Gourmet Menu 

Moët & Chandon Imperial Brut, Francie

Amuse-bouche, šlehané máslo  

1. "Topinambur"nakládaný topinambur/ sýr Bryndza/ pažitka/ slanina
Sauvignon Fumées Blanches, Languedoc, Francie
 
2. "Jelen"/ jelen/ šalotka/ červená řepa/ hruška/ smrkový med
Arienzo - Marqués de Riscal, Crianza, Rioja, Španělsko
 
3. "Foie gras"/ Marsala waffle/ Foie gras/ rybíz/ Cognac/ hrozno
Sauternes, Château de Rolland, Bordeaux, Francie 
 
4. "Telecí brzlík"/ telecí brzlík/ ovesná kaše/ petržel/ telecí demi-glace
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie 
 
5. "Treska"/ Treska/ omáčka Yakiniku/ Kimchi/ pórek/ kaviár ze pstruha
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
 
6. "Holub à la Bruant ortolan"/ holub z Anjou/ krupicový nok/ hrozno/ fíky/ Armagnac/ ostružina 
Primitivo di Manduria, Puglia, Cantine San Marzano, Itálie
 
7. "Čokoláda"/ kakaový bob/ čokoláda/ lískové ořechy/ citrus Calamansi
Royal Tawny Porto 20 Y.O.
 
 
MENU 4 chody = 1 964,- Kč/   81,40 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 983,- Kč/ 123,70 EUR/osoba
 
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 207,- Kč/ 133,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 624,- Kč/ 191,70 EUR/osoba
 

Kompletní nabídka ke stažení zde...


Rezervace

Adria Hotel Prague | Prague | Restaurace Triton 1912

Restaurace Triton 1912

Vítejte v TRITON Restaurantu!
Adria Hotel Prague | Prague | Konferenční sál Neptun

Konferenční prostory

Řekněte nám, co potřebujete, a zbytek nechte na nás.


Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo

​​
 Rekonstruované pokoje v klasickém stylu

​​
100 let tradice

Nekonečně historie pěšky