L’Atelier TRITON
Když se jídlo stane uměním
Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete.
Atelier Gourmet Menu
2. "Jelen"/ jelen/ šalotka/ červená řepa/ hruška/ smrkový med
Arienzo - Marqués de Riscal, Crianza, Rioja, Španělsko
3. "Foie gras"/ Marsala waffle/ Foie gras/ rybíz/ Cognac/ hrozno
Sauternes, Château de Rolland, Bordeaux, Francie
4. "Telecí brzlík"/ telecí brzlík/ ovesná kaše/ petržel/ telecí demi-glace
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie
5. "Treska"/ Treska/ omáčka Yakiniku/ Kimchi/ pórek/ kaviár ze pstruha
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
6. "Holub à la Bruant ortolan"/ holub z Anjou/ krupicový nok/ hrozno/ fíky/ Armagnac/ ostružina
Primitivo di Manduria, Puglia, Cantine San Marzano, Itálie
7. "Čokoláda"/ kakaový bob/ čokoláda/ lískové ořechy/ citrus Calamansi
Royal Tawny Porto 20 Y.O.
MENU 4 chody = 1 964,- Kč/ 81,40 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 983,- Kč/ 123,70 EUR/osoba
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 207,- Kč/ 133,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 624,- Kč/ 191,70 EUR/osoba
Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo
Rekonstruované pokoje v klasickém stylu
100 let tradice
Nekonečně historie pěšky