L’Atelier TRITON
Když se jídlo stane uměním
Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete.
Atelier Gourmet Menu
2. "Ceviche"/ mušle sv. Jakuba/ okurka/ jablko/ limetka/ špenát
Sancerre, Loire, Francie
3. "Gaspacho"/ červené zelí/ mrkev/ okurka/ zmrzlina z celozrnné hořčice
Frankovka rosé, vinařství Mádl, V. Bílovice – Morava
4. "Tatarák"/ telecí tatarák/ petržel/ Parmazán/ houby/ žloutek
Pinot Grigio, Colterenzio, Alto Adige, Itálie
5. "Kambala"/ kambala/ omáčka z mušlí/ kaviár/ Parmazán/ hrášek/ rajče
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
6. "Holub à la Bruant ortolan"/ holub z Anjou/ krupicový nok/ hrozno/ fíky/ Armagnac/ ostružina
Primitivo di Manduria, Puglia, Cantine San Marzano, Itálie
7. "Barre Café"/ káva/ bílá čokoláda/ lískové ořechy/ citrón
Royal Tawny Porto 20 Y.O.
MENU 4 chody = 1 964,- Kč/ 81,40 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 983,- Kč/ 123,70 EUR/osoba
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 207,- Kč/ 129,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 624,- Kč/ 186,00 EUR/osoba
Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo
Rekonstruované pokoje v klasickém stylu
100 let tradice
Nekonečně historie pěšky