L’Atelier TRITON

Když se jídlo stane uměním

Tomáš Kohút

Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete. 

Atelier Gourmet Menu 

Moët & Chandon Imperial Brut, Francie

Amuse-bouche, šlehané máslo  

"Burrata"chřest/ jahoda/ balsamico/ bazalka/ lanýž/ šalotka/ yuzu/ med/ olivový olej 

Veltlínské zelené, vinařství Moravíno, Mikulov - Morava

2. "Ceviche"/ mušle sv. Jakuba/ okurka/ jablko/ limetka/ špenát
Sancerre, Loire, Francie
 
3. "Gaspacho"/ červené zelí/ mrkev/ okurka/ zmrzlina z celozrnné hořčice
Frankovka rosé, vinařství Mádl, V. Bílovice – Morava
 
4. "Tatarák"/ telecí tatarák/ petržel/ Parmazán/ houby/ žloutek
Pinot Grigio, Colterenzio, Alto Adige, Itálie
 
5. "Kambala"/ kambala/ omáčka z mušlí/ kaviár/ Parmazán/  hrášek/ rajče
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo
 
6. "Holub à la Bruant ortolan"/ holub z Anjou/ krupicový nok/ hrozno/ fíky/ Armagnac/ ostružina 
Primitivo di Manduria, Puglia, Cantine San Marzano, Itálie
 
7. "Barre Café"/ káva/ bílá čokoláda/ lískové ořechy/ citrón
Royal Tawny Porto 20 Y.O.
 
 
MENU 4 chody = 1 964,- Kč/   81,40 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 983,- Kč/ 123,70 EUR/osoba
 
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 207,- Kč/ 129,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 624,- Kč/ 186,00 EUR/osoba
 

Kompletní nabídka ke stažení zde...


Rezervace

Adria Hotel Prague | Prague | Restaurace Triton 1912

Restaurace Triton 1912

Vítejte v TRITON Restaurantu!
Adria Hotel Prague | Prague | Konferenční sál Neptun

Konferenční prostory

Řekněte nám, co potřebujete, a zbytek nechte na nás.


Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo

​​
 Rekonstruované pokoje v klasickém stylu

​​
100 let tradice

Nekonečně historie pěšky