Titanic menu TRITON

Když se jídlo stane uměním

Tomáš Kohút

Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete. 

Titanic Gourmet Menu 

Moët & Chandon Imperial Brut, Francie

Amuse-bouche, šlehané máslo  

1. "Hors d‘oeuvres"/ zelený chřest/ holandská omáčka/ kaviár z jesetera/ citrón
Ryzlink Vlašský, vinařství Mikrosvín, podoblast Mikulov
 
2. "Ústřice"/ ústřice/ petržel/ kiwi/ zelené jablko/ koriandr
Chardonnay Val St. Pierre, Languedoc, Francie
 
3. "Siven"/ siven/ okurka/ mušle svatého Jakuba/ slávky/ kaviár ze pstruha/ Gazpacho
Riesling Forst-Basalt, G. Mosbacher, Pfalz, Německo 
 
4. "Consommé Olga"/ telecí consommé/ ananas/ citrónová tráva/ zázvor/ mušle svatého Jakuba/ kreveta
Château Minuty “M“ Rosé, Côtes de Provence, Francie 
 
5. "Jehněčí"/ jehněčí/ mátový demi-glace/ petrželové pyré/ hrášek/ špenátový knedlík
Chateauneuf du Pape "La Bernardine", Rhône, Francie
 
6. "Foie Gras"/Foie Gras/ celer/ Cognac/ vlašské ořechy/ vanilka 
Sauternes, La Chartreuse de Coutet, Bordeaux, Francie
 
7. "Waldorf Pudding"/ jablko/ rozinky/ vlašské ořechy/ citrón/ zázvor/ vanilka
Sherry
 
 
MENU 4 chody = 1 978,- Kč/   80 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 992,- Kč/ 121 EUR/osoba
 
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 313,- Kč/ 134 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 648,- Kč/ 188 EUR/osoba
 

Kompletní nabídka ke stažení zde...


Rezervace

Adria Hotel Prague | Prague | Romantická restaurace v Praze

Restaurace Triton 1912

Vítejte v TRITON Restaurantu!
Adria Hotel Prague | Prague | Konferenční sál Neptun

Konferenční prostory

Řekněte nám, co potřebujete, a zbytek nechte na nás.


Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo

​​
 Rekonstruované pokoje v klasickém stylu

​​
100 let tradice

Nekonečně historie pěšky