L’Atelier TRITON

Když se jídlo stane uměním

Tomáš Kohút

Tomáš Kohút po tom, jak vařil na celém Slovensku, se rozhodl sbírat zkušenosti v pražské restauraci Alcron, oceněné hvězdou Michelin. Absolvoval množství stáží doma a v zahraničí, kde zjistil, že základem dobrého jídla je myšlenka, kterou do jídla zakomponujete. 

Atelier Gourmet Menu 

Moët & Chandon Imperial Brut, Francie

Amuse-bouche, šlehané máslo  

1. Tatarák Telecí Filet / brioška / křen / balsamico / zauzená šlehačka / sušený žloutek 

Château Minuty, Côtes de Provence, Francie

2. Foie gras Müsli / granátové jablko / maliny / pistácie / rybíz
Sauternes, Château de Rolland, Bordeaux, Francie;
 
3. Soufflé Comté sýr / šalotka / tymián / lanýžový kaviár
Chardonnay, Val St. Pierre, Lanquedoc, Francie;
 
4. Duo Tartelet Wagyu hovězí / pórek / Imperial kaviár + úhoř / pažitka / okurka / kaviár
Malbec, Rewen, Argentina;
 
5. Mořský ďas Brokolice / petržel / vanilka / fenykl / pomeranč
Forst Riesling Basalt, Pfalz, Německo;
 
6. Kachna Dýňové pyré / slaný karamel / perník / květák / mandlová kroketa 
Tinto Pesquera, Crianza, Španělsko;
 
7. Čokoláda Čokoláda Caraibe 66% / pohanka karamel / zmrzlina-kakaový bob
Royal Tawny Porto 20 Y.O.;
 
 
MENU 4 chody = 1 964,- Kč/   75,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů = 2 983,- Kč/ 120,00 EUR/osoba
 
MENU 4 chody vč. sommelier výběru vín = 3 207,- Kč/ 129,00 EUR/osoba
MENU 7 chodů vč. sommelier výběru vín = 4 624,- Kč/ 186,00 EUR/osoba
 

Kompletní nabídka ke stažení zde...


Rezervace

Adria Hotel Prague | Prague | Restaurace Triton 1912

Restaurace Triton 1912

Vítejte v TRITON Restaurantu!
Adria Hotel Prague | Prague | Konferenční sál Neptun

Konferenční prostory

Řekněte nám, co potřebujete, a zbytek nechte na nás.


Oficiální webové stránky
Rezervujte přímo

​​
 Rekonstruované pokoje v klasickém stylu

​​
100 let tradice

Nekonečně historie pěšky