L’Atelier TRITON
Když se jídlo stane uměním
Tomáš Horák vařil v několika michelinských restauracích ve Francii, Německu a Rakousku. TRITON Restaurant řídí od roku 2018 a jeho gastronomie je promyšlená do nejmenších detailů, moderní, překvapivá a hravá – stejně jako obrazy, které maluje ve stylu OP-art, směru který pomocí poznatků z geometrie a optiky vytváří díla plná iluze.
ART-Gastronomie, kterou je téměř škoda jíst!
L’Atelier Gourmet Menu | |
---|---|
V Kalahari soli mořený filet ze pstruha, jablko, brusinky, křen | [CZK 210,-] |
Kumquat, ananas, ředkvička, chřest, okurka – ponzu, Vinaigrette Le Baume de Bouteville – Balsamique Français Artisanal 6 let, okurková zmrzlina | [CZK 220,-] |
Červené krevety v sépiovém těstíčku, avokádo – crème fraîch, kaviár Imperiál, kokosová omáčka | [CZK 290,-] |
Dvojité hovězí consomé, pistáciový nok, kari pěna | [CZK 110,-] |
Marinovaný sumeček na dva způsoby v obalu z červené řepy, červené vinné rizoto, fialový květák, řeřicha, šafránová omáčka, champagne pěna | [CZK 420,-] |
Telecí filet steak, brzlík, krémová omáčka ze smrže a rozmarýnová omáčka, pórkovo-bramborové pyré, chřest variace, hrášek | [CZK 450,-] |
Grand Marnier mousse s yuzu, přelitý čokoládovou glazurou Opalys, sušený prach z tomatů, oxalis, yuzu-jahodové granité, citrónový chips | [CZK 260,-] |
Jednotlivé chody lze objednat samostatně nebo jako:
MENU 4 chody | 1420,- Kč/osoba |
MENU 7 chody | 1960,- Kč/osoba |
MENU 4 chody vč. aperitivu a sommelier výběru 4 sklenek vín | 2298,- Kč/osoba |
MENU 7 chody vč. aperitivu a sommelier výběru 5 sklenek vín | 2937,- Kč/osoba |
L’Atelier Gourmet Menu v Triton Restaurantu podáváme středa - neděle 12.00 – 23.00.
Rezervace
T: +420 221 081 218,
E: info@tritonrestaurant.cz
www.tritonrestaurant.cz
Speciální nabídky


Romantický pobyt

